• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali Kıraç DTB'yi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal’ı ziyaret etti.

Ticaret Borsası ziyaretinde Vali Kıraç’ı, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal ile beraber DTB yönetiminden bir heyet karşıladı.

Diyarbakır’da yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Kıraç’a teşekkür eden Bal, Vali Kıraç’ın diyalog ve sorunları çözmeden yana olan biri olarak tanıdıklarını ve tüm sanayicilerin bu anlamda mutlu olduklarını ifade etti.

Bal, “Bundan sonraki görevinizde aynı yaklaşımla çalışmalarınızı sürdüreceğinize eminiz.’’ şeklinde konuştu.

“Kardeş ve dost kazandım”

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise Diyarbakır’da görev yapmış oldukları süre içerisinde birçok dost ve kardeş kazandığını belirterek, ‘’Kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir işbirliği ve uyum içinde vatandaş odaklı en iyi hizmeti sunmak için çalıştım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yüceltmeye ve geliştirmeye büyük bir itina gösterdim. Bu vesile ile kentimizde birçok dost ve kardeş kazandım’’ şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal Vali Mustafa Cahit Kıraç’a el yapımı kahve seti hediye etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir