• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...

AĞRI - SERKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Senato Salonunda düzenlenen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Tekinarslan, Ağrı yönetim kurulu başkanlığı görevini bir dönem boyunca yürüteceğini söyledi.

Üniversite yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tekinarslan, bu toplantının çevre illerden gelen yöneticilerinin mesajlarının da masaya yatırıldığı bir toplantı olduğunu ifade etti.

Vali Tekinarslan, "Kalkınma ajansımızın buradaki toplantısına ev sahipliği yapan üniversitemize teşekkür ediyoruz. Toplantımızın özellikle burada olmasını arzu ettik. Yönetim kurulu toplantıları, sadece yönetim kurulunun görüşüldüğü bir toplantı mahiyetinde değildir. Bu toplantılar aynı zamanda çevre illerimizin, serhat illerimizin çok değerli yöneticilerinin bir araya geldiği genel anlamda mesajlarında masaya yatırıldığı bir toplantıdır. Üzerinde tartışacağımız, konuşacağımız birkaç husus var. Arkadaşlarımızın illerinin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda hoşgörüyle görüşeceğine inanıyoruz." dedi. (Hasan Özbay - İLKHA)