• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Diyarkart dolumu eziyete dönüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Belediye hizmetlerinin verildiği kurumlarda meydana gelen aksaklıklar Diyarbakırlıları canlarından bezdirdi.

Son olarak Diyarbakır'da bulunan Diyarkart satış ve dolum noktalarının kontör yükleme hizmetini yapmaması dolum yapmak isteyen Diyarbakırlıları çileden çıkardı.

Bu gün sabah saatlerinde otobüs kartlarına kontur yüklemeye çalışan Diyarbakırlılar, kontur yükleme hizmeti alamadıkları için mağdur olduklarını söyledi.

Diyarkart dolum noktası olarak caddelere kurulan yerlerden kartını doldurmak istediğini ancak kaç tane noktaya gittiyse bunu yapmaya muvaffak olamadığını belirten vatandaşlardan İ.H (45), bu duruma tepki gösterdi.

Belediyenin kaliteli hizmet üretmeyip kendilerini mağdur ettiğini ifade eden İ.H, kartını doldurmak için vilayet durağındaki dolum noktasında yükleme yapamayınca, Ofis durağına yöneldiğini, ancak durumun burada da aynı olduğunu belirtti.

İ.H, “Ben de bunun üzerine Gevran Caddesindeki noktaya gittim. Ancak burada da aynı manzara ile karşılaştım. Belediye hizmet kapısıdır. Boş işlerle uğraşıp toplumu gerginliğe götüreceklerine insanlara hizmet etseler, gündemlerine hizmeti alsalar, bu halk bu kadar haksızlığa uğramayacak, daha düzgün bir hizmet alacak.” diyerek tepkisini dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir