• DOLAR 32.521
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.245
  • ...
Katil israil Yıkıma Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Filistin İslami Hareketi Negev Sorumlusu Usame el-Agibi, siyonist katil israil ordusunun bir ayda Negev`de ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Filistinliler`e ait 30 evi ve 3 camiyi yıktığını belirtti.

Agibi, son zamanlarda siyonist katil israil`in ev yıkma operasyonlarını arttırdığını ifade etti.

siyonist katil israil, Negev`deki köylere elektrik ve su gibi yaşam için zorunlu hizmetleri sunmamanın yanı sıra bu bölgede yaşayan Filistinliler`in toprak mülkiyetini de tanımıyor. Bölgedeki evlerin ruhsatsız olduğunu iddia eden siyonist katil israil, sık sık Filistinliler`e ait evleri yıkıyor.

Öte yandan siyonist katil israil polisinin, taş attıkları gerekçesiyle 9 ve 11 yaşlarında Filistinli 2 çocuğu gözaltına aldığı bildirildi.

siyonist katil israil radyosunun haberine göre, siyonist katil israil polisinden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Kudüs`ün et-Tur mahallesinde siyonist katil israil`e ait ambulansa taş atan 9 yaşındaki Filistinli bir çocuğun polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, çocuğun anne ve babasının polis merkezine çağrıldığı ve dosyasının çocukların işlerine bakan kuruma sevk edildiği aktarıldı.

siyonist katil israil polisinden bir kaynak da Doğu Kudüs`ün Selvan beldesinde siyonist katil israil`e ait bir araca taş atan 11 yaşındaki Filistinli bir çocuğun polis tarafından gözaltına alındığını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir