• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.148
  • ...
Vali Çelik'e, Yeşiltepe ÇATOM projeleri anlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM)  sorumlusu Deniz Yıldız kursiyerlerle birlikte Batman Valisi Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.


 

ÇATOM sorumlusu Yıldız ziyaret sırasında ÇATOM faaliyetleri ve yeni hazırlanan projeler hakkında Vali Çelik’e bilgi sundu. 


 

Kursiyerler tarafından hazırlanan el sanatlarının, Batman’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirten Yıldız, il dışında yapılan birçok fuarda kendileri tarafından üretilen eserlerin sergilendiğini ifade etti.

Eğitime ve mesleki kurslara önem verdiklerini belirten Yıldız, bu kurslara katılan birçok kadının meslek sahibi olduğunu ayrıca kurslara olan talebin her yıl arttığına dikkat çekti.


 

Makamında ÇATOM öğreticileriyle bir süre sohbet eden Vali Çelik, burada yürütülen faaliyetlerin hem ilin tanıtımına, hem de birçok kadının meslek sahibi olmasına katkı sunduğunu  kaydetti.  


 

Ziyarette, Yeşiltepe ÇATOM sorumlusu Yıldız, kursiyerler tarafından tasarlanan “Batman Haritası”  tablosunu Vali Çelik’e takdim etti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir