• DOLAR 32.602
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2488.355
  • ...
Gaziantep'te camileri temizleme kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Şehir genelindeki camilerdeki din görevlilerinde gelen talepler doğrultusunda oluşturulan özel ekipler tarafından camilerde temizlik kampanyası başlatıldı. Kampanya doğrultusunda Gaziantep’teki tüm camilerin temizlenmesi hedefleniyor.

İki ayrı araç ve ekipten oluşan ekip, camilerin halıları başta olmak üzere mihrap, minder, vaaz kürsüsü, kütüphane, müezzin mahfili gibi bölümlerin tozunu alarak temizliğini yapıyor. Tüm ilçelerin camilerini de kapsayarak temizleyecek olan ekip, çalışmalarında elektrikli süpürge, halı yıkama makinesi ve 15 personel kullanıyor.

Cami görevlilerinden gelen taleplerin sıraya konularak her gün farklı camilere temizlik için görevlendirme yapıldığı belirtildi. Camilerin günlük kullanımda olan toplu ibadet mekânları oldukları için belirli zamanlarda temizliklerinin yapılması gerektiğini belirten yetkililer, bu doğrultuda din görevlilerinden gelen temizlik talebinin olumlu karşılandığı ve bir kampanya başlatıldığını ifade ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir