• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Kız Kuran Kursu dualarla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’ın talimatıyla hayırseverler tarafından yaptırılan Kız Kuran Kursunun açılışını yapıldı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Turluk mahallesindeki Kuran Kursu`nun açılış törenine İl Müftüsü İhsan Acık, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, İl Müftü yardımcısı Mustafa Erdem Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Bodur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran ve din adına yapılan her şeyin Allah katında büyük mükâfatı olduğunu belirten İl Müftüsü İhsan Acık, Kuran`ı öğrenip, öğretmenin, insanı yücelttiğini ve Allah katında en yüce kul olma derecesine yükselttiğini söyledi.

Açık konuşmasının devamında "İşte bu yüzden birçok köyümüzde Kuran kursu yaparak, Kuran meşalesini tüm dünyaya yaymaya çalışıyoruz. Kuran hizmeti için harcanan para en hayırlı paradır ve Allah katında bundan daha hayırlı yatırım olamaz. Bu vesileyle kursun yapımında emeği geçen başta din görevlimiz Bahattin Açıkgöz’e, Turluk köyü Muhtarı Gazi Çiftçi’ye ve kursun tamamlanmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen köy halkına çok teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir