• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Minik öğrencilerden Bursa Valisine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının start almasıyla kutlanan 'İlköğretim Haftası', Bursa’da Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu öğrencileri Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu, Işıktepe Rüveyde Dörtçelik İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de okul müdürü Gülsun Elbir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’yı ziyaret etti.

Bursa Valisi Karaloğlu burada öğrencilerle yaptığı sohbette, “İnşallah yaz tatilini gönlünüzce gezip, eğlenerek, dinlenerek geçirmişsinizdir. Zinde gireceğiniz yeni öğretim yılında, umarım tüm öğrencilerimiz başarılı bir dönem geçirir. Yarının geleceği siz değerli yavrularımızın.” diyerek İlköğretim Haftasını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Okul kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdaların satışına müsaade edilmeyeceğinin altını çizen Vali Karaloğlu, kendisini ziyaret eden öğrencilerle tek tek ilgilendi ve günün anısına öğrencilere hediyelerini verdi. 

Nilüfer ilçesinde bulunan Işıktepe Rüveyde Dörtçelik İlkokulu öğretmen ve öğrencileri okul müdürü Gülsun Elbir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’yı ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yıllarını tebrik eden Sarıkaya, okul müdürü Gülsun Elbir’den okul hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Elbir, Nilüfer ilçesinde uygulanan “Boyun Kadar Kitap Oku Yarışması”nda öğrencileri Burak Kılıç’ın birinciliği elde ettiğini, geçen eğitim öğretim yılında 403, öncekinde ise 386 kitap okuyarak bu başarıyı elde ettiğini belirtti. Türkiye Türkçe Şöleninde öğrencileri İkra İnanoğlu’nun birinci olduğunu söyleyen Elbir, kitap okuma konusunda iddialı olduklarını sözlerine ekledi. (Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir