• DOLAR 32.52
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2433.92
  • ...
Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda 2 öğrenci Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Petrol Ofisi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Melek Bilkin ve Yunus Şahin, öğretmenleri Mehmet Öztaşçı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i makamında ziyaret edip kendisine çiçek verdiler. Öğrencileri makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Çelik bir süre öğrenciler ile sohbet etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Çelik; “Çok teşekkür ederim sevgili çocuklar, bu yoğun tempo içinde bu ziyaretiniz bizlere yorgunluğumuzu unutturdu ve bizleri mutlu etti. Milli Eğitim camiası olarak sizin geleceğiniz için var gücümüzle çalışıyor, sizi en iyi şekilde geleceğe hazırlama gayreti içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarette okul idarecileri Hayri Nurullah Yıldırım ve Ümit Dursun da hazır bulundular. Sohbet sırasında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i okula davet eden öğrencilere Çelik, ilk fırsatta okullarını ziyaret edeceğini söyledi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir