• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Sahip çıkılmayan mescit taziye evi oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Geçtiğimiz günlerde İlke Haber Ajansı tarafından gündeme getirilen esrar ve uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline gelen atıl mescidin yıkılarak yerine taziye evi yapılacağı bildirildi.

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Emek Semtinde bulunan Turgut Özal Parkı içerisindeki mescit, sahipsiz kaldığı için esrar ve tiner bağımlıları tarafından tahrip edilmişti. Kullanılmayacak durumda olan mescit geçtiğimiz günlerde yıkıldı.

İlk defa İLKHA tarafından çevredeki vatandaşların görüşleri alınarak gündeme getirilen mescit için çeşitli öneriler sunan vatandaşlardan kimileri söz konusu mescidin ya tadilattan geçirilerek yeniden ibadete açılmasını yada yıkılarak yerine faydalı bir şeyin yapılmasını önermişti.

Yapılan haberden sonra, geçtiğimiz günlerde yıkılan mescid yerine taziye evi yapılacağı bilgisini İLKHA’la paylaşan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, mescidin bağımlılar tarafından mesken edildiği için yıkıldığını söyledi.

Muhtar Kaya, yıkılan mescit yerine çevre düzenlemesi yapılarak taziye evi yapılacağını da sözlerine ekledi.  (Zeki Aras / Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir