• DOLAR 32.521
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2432.184
  • ...
Ev yapmak için biriktirdiği para çalındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK -  İdil ilçesine bağlı Üçük (Babek) köyünde B.B. isimli vatandaşın 100 bin TL ile 70 bin TL değerindeki altınları çalındı. “40 yıldır gecemi gündüzüme katarak kazandığım tüm birikimlerim çalındı. O para ile çocuklarıma bir ev yapacaktım.”diyen B.B, hırsıza “Vicdanınız varsa paramı geri getirin!”diye seslendi.

Hırsızlık olayı ile ilgili bilgi veren B.B, köyde çiftçilik yaparak 40 yılda biriktirdiği 100 bin TL parasının bir günde çalındığını söyledi. Hırsızlık olayını anlatan B.B, "Önceki gün sabah köyden İdil merkeze gitmek için yola çıktım. Eşim de 13.00'te evin kapılarını kapatarak tandırda ekmek pişirmeye gitmişti. Bir saat kadar sonra tandırda işi biten eşim, eve döndüğünde içerideki bütün eşyaların dağıtıldığını görmüş. Evde sandıkta sakladığım 100 bin TL ve altınlar yerinde yokmuş. Eşim hemen köylülere haber vererek jandarmayı çağırmış.”dedi.

Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıdığını ifade eden B.B, “İnşallah hırsız veya hırsızlar bir an önce bulunur. 40 yıldır gecemi gündüzüme katarak kazandığım tüm birikimlerim çalındı. O para ile çocuklarıma 2 ay sonra bir ev yapacaktım. Paramı götürenlere sizlerin aracılığı ile sesleniyorum. Eğer zerre kadar vicdanınız varsa lütfen çocuklarımın rızkı olan ve 40 yıldır gece gündüz çalışarak biriktirdiğim paramı geri getirin" diye konuştu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir