• DOLAR 32.604
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2499.047
  • ...
YAR DER Ağustos ayında bin aileye yardım etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Yardım Eli Derneği (YAR DER), yardım faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.  Paylaşılan bilgilere göre, toplan bin 92 aileye gıda, giyim ve nakit yardımında bulunuldu.

Dernek 450 aileye gıda, 22 aileye nakit, 200 aileye giyim, 120 aileye kırmızı et, 150 suriyeli aileye gıda ve 150 Suriyeli aileye giyim yardımında bulundu.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği Başkanı Mustafa Bozkurt, bu ay bin aileye yardım edildiğini ve yardımların devam edeceğini belirtti. Bozkurt, “Bu ay aralarında Suriyelilerin de bulunduğu bin 92 aileye yardım ettik. Bu yardımlarımız, giyim, nakit, gıda, kırmızı et şeklindeydi. Gönül ister ki daha fazla insana yardım edelim ama imkânlarımız kısıtlıdır." dedi.

Bozkurt, "Fakirleri sevin ve onlara yakın olun. Siz onları severseniz Allah da sizi sever. Siz onlara yakın olun ki Allah da size yakın olsun. Siz onları giydirirseniz Allah’ta sizi giydirir. Siz cömert olun ki Allah da size karşı cömert olsun.” hadisini hatırlatarak,  bugüne kadar yapılan yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür etti.   (Mustafa Bikeç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir