• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Eyyübiye Devlet Hastanesine doğalgaz çekilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Aksa Doğalgaz Müdürü Mustafa Erdoğdular ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Yapımı devam eden hastanenin ısıtma ve doğalgazdan enerji üretimi sistemleri için gerekli hattın çekilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını şirket yetkilileriyle görüşen Vali Küçük, talebin bir hastaneye olması dolayısıyla öncelikli olarak bu hattın çekilmesi gerektiğini belirtti. Dağıtım şirketinin çekincelerini de dinleyen Vali Küçük; çekinceler konusunda kendisinin gerekli görüşmeleri yapacağını belirterek gerekirse özel hat çekmek için yazılı başvuruyu da bir an önce yapacaklarını kaydetti.

Yapımı süren hastanenin önemli bir proje olduğunun altını çizen Vali Küçük: “ Yapılan hastane çok ciddi bir yatırım, desteklenmesi gereken bir yatırım.  Bu hat hastaneye gitmeli. Bunun için de size en elverişli hangisiyse o şekilde bu işi halledelim” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir