• DOLAR 32.503
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2435.512
  • ...
18. Van Asya İpekyolu Fuarı Açılışa Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Bu yıl on sekizincisi düzenlenecek olan "Van Asya İpekyolu Ticaret ve Sanayi Tedarikçileri Fuarı" ve "2.Van Turizm Fuarı" 5 Ekim 2011 Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın katılımıyla açılıyor.

 

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, 18 yıldır bir gelenek haline geline gelen, Van Asya İpekyolu Ticaret ve Sanayi Fuarının bu yıl da üretici ve tüketiciyi bir araya getiren bölgedeki en büyük organizasyon olacağını belirterek "Fuarımız bu yılda halkımızın hizmetine açılmaktadır. Van Valiliğimiz, Van Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen fuarımıza bu yıl da firmalarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılanmaktadır" dedi.

 

Nadiroğlu, 5-9 Ekim tarihleri arasında Van Altaylı Tesislerinde açık kalacak olan fuara, Van halkının, üretici ve tüketici firmaların yoğun ilgisini beklediklerini söyleyerek, "Fuar açılışımıza Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay katılacak" açıklamasında bulundu.

 

Birçok kurumun işbirliği ile hazırlanan fuara herkesin desteğini beklediklerini ifade eden Nadiroğlu, "Tüm halkımızı açılacak fuarı ziyaret etmeye davet ediyoruz" dedi.

Murat Dalgın-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir