• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Mahalle sakinlerinden Bingöl Belediyesine sitem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl’ün Kaleönü Mahallesi’nde yapılmayan yollardan dolayı yazın tozdan, kışın da çamurdan geçilmediğini söyleyen vatandaşlar Bingöl Belediyesine sitem etti.

Yolların yapılmadığından dolayı her tarafın toz içerisinde olduğunu söyleyen mahalle sakinlerinden Rahim Temiz, “Mahallemizde giden araçlardan dolayı kapı ve pencereleri açamaz olduk, evin içi tozdan geçilmiyor. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atmaları gerekiyor, yoksa ailelerimiz toz ve çöplükten hastalık kapacak” dedi.

Yetkililerin yaşanan soruna biran önce çözüm bulmasını isteyen mahalle sakinlerinden Latif Kadir, “Bu Bingöl’e yakışmayan bir görüntüdür. Yazın tozdan pencerelerimizi bile açamıyoruz, Kışın ise mahalle çamurdan geçilmiyor. Yetkililer ya bu yolu bir an önce yapsın ya da büyük araçların geçişlerine izin vermesin” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Hasan Aydar ise, “Mahallemizin ciddi şekilde yol ve çöp sorunu var. Yetkililerin bunu kontrol etmesi lazım. Yetkililere buradan sesleniyoruz, belediyeye bağlı olan mahallemizin üvey mahalle muamele görmesini istemiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız lütfen derdimize bir çare bulun” şeklinde sitemde bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir