• DOLAR 32.518
  • EURO 34.603
  • ALTIN 2492.637
  • ...
Doğruhaber gazetesi yazarları okurlarıyla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aralarında Doğruhaber gazetesi yazarlarından Abdullah Aslan, Mehmet Zeki Ergin ve Mehmet Baran’ın da bulunduğu Doğruhaber gazetesi yazarları Çınar’da okurlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Zeki Ergin Müslümanların meşru daire içerisinde her aracı  ve yolu İslam’ı anlatmaya bir vesile olarak kullanması gerektiğini, medyanın da bunlardan bir yol oluğunu belirtti.

Basın ve medyanın insan hayatında büyük bir yer ve öneme sahip olduğunu belirten Ergin Müslümanların her meşru yolun İslam daveti için kullanması gerektiğini, medyanın da bunlardan bir araç olduğunu ifade etti. Birçok peygamber ve davetçinin hayatından örnekler veren Ergin,“Bizler sıkılmadan, bıkmadan bu araçları meşru yollarda İslam’ı anlatmaya, öğretmeye, tebliğ etmek için kullanmalıyız“ dedi.

Daha sonra söz alan Doğruhaber gazetesi yazarlarından Abdullah Aslan camia olarak medya işine girdiklerinde hiçbir tecrübeleri olmamasına rağmen okur ve destekçilerinin ihlaslı çalışma ve yardımları ile büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

Aslan, Doğruhaber gazetesini basmaya karar verdiklerinde medya konusunda uzman kişilere giderek görüş ve önerilerini aldıklarında “Bizlere bu işin çok masraflı ve zor olduklarını söyleyip, bizlerin başarılı olamayacağımızı, çıkardığımız gazetelerin birkaç sayıyı geçemeyeceğini belirtiler. Fakat bugün bizler buralara okurlarımızın duaları ve medyamıza samimi bir şekilde sahip çıkmaları ile geldik“ dedi.

Türkiye’de medyanın toplumun inancını yozlaştırdığını ve İslami basın olarak geçinen birçok medya kuruluşunun çizgilerinden şaştığını ve bu ifsat faaliyetlerine ortak olduklarını ifade etti.

Abdullah Aslan camia olarak ellerinde bulunan medya gücünün ağır bir sorumluluk altında olduğunu belirterek okurlarına büyük sorumluluklar düştüğünü ve medyamızı her eve, iş yerine, vatandaşa ulaştırmakla sorumlu olduklarını belirtti.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir