• DOLAR 32.585
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2416.551
  • ...
Kur`an`a Sahip Çıkma Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm kitlelere çağrıda bulunan Kur`an Nesli Marmara Platformu, hazırlanan basın açıklamasını Platform Başkanı Abdulbaki Yeşilmen okudu.

BASINA VE DÜNYA KAMUOYONA

Kur`an Nesli Marmara Platformu olarak Siyonist İsrail,Amerika ve diğer şeytani sistemlerin Kur`an`a saldırı amacıyla kurguladıkları 11 Eylül saldırısını bizler Kur`an`a Sahip Çıkma Günü ilan ettik.

Böylece her yıl 11 Eylül tarihinde Kur`an`ı daha da anlamaya-anlatmaya, yaşama ve yaşatmaya yönelik yoğun çaba içinde olmaya ahd ettik.

11 Eylül saldırısından sonra islam coğrafyasında kan gözyaşı eksik olmadı.

Müslüman kanının akıtıldığı, evinin başına yıkıldığı, mahremiyet ve mukaddesatının yerle bir edildiği Irak, Mısır, Suriye, Arakan, Doğu Türkistan ve diğer islam beldelerindeki katliam ve soykırımların tesadüfi olmadığı, tüm bunların islama karşı planlı programlı büyük bir projenin aşamaları olduğu akıl sahibi herkesçe aşikardır.

Kur`an`a yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle Kur`an`ı hayatımızdan çıkarma gayretlerinin beyhude olduğunu hatırlattıktan sonra


Ümmeti Muhammede Çagrımızdır
Aramızdaki anlaşmazlıkları,tefrikayı Kur`an hakemliginde çözmek için bir araya gelelim. Sımsıkı sarılalım. Birbirimizi sevelim ve büyük güç olalım. Böylece başta müslüman kardeşlerimize, mazlum ve mustazaf halklara huzur mutluluk kaynağı olalım.

İslami Hükümetlere Çağrımızdır
Kur`an aleyhindeki saldırılar başta olmak üzere mukaddesata ve müslümanlara yapılan katliam ve soykırımları durdurmak için derhal biraraya gelerek dünya sistemlerini harekete geçirmeniz islami ve insani vazifenizdir.
Yediden-yetmişe Tüm Müslüman Kardeşlerimize Çağrımızdır

Kur`an`ı daha iyi anlamak ve onu hayatımızda yaşayabilmek için Kur`an ve Kur`an ilimleri öğrenim merkezlerine ailece akın edelim, okuyalım, okutalım gerçek bir Kur`an Nesli olalım.

Kur`an Düşmanlarına Çağrımızdır
Aklınızı başınıza alın. Kur`anla savaşınızda kesinlikle mağlup ve zelil olursunuz. Kur`an`ı müslümanların sinesinden asla koparamazsınız. Ecel gelmeden tövbe edin ve Kur`an pınarından içerek mutlu huzurlu olmak için acele edin. Yoksa cehennem ateşi çetin ve ebedidir.


KUR`AN NESLİ MARMARA PLATFORMU

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir