• DOLAR 32.37
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2325.463
  • ...
Ölen 4 Polsin Kimlik Bilgileri Açıklandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayatını kaybeden polislerin ismleri Aytaç Usta, Hasan Babacan ve Mustafa Acar, Kuddusi Arısoy olarak açıklandı. Yaralı polis ise Mardin Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü`ne ait `Akrep` adı verilen ve içinde 5 polis memurunun bulunduğu araç bugün saat 09.00 sıralarında Kızıltepe çıkışında bulunan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı`na önünde iddiaya göre yoldaki mıcır nedeniyle sürücünün kontrolünden çıkıp devrildi. Kazada, araçta bulunan polis memurlarından 3`ü ağır 2`si de hafif yaralandı. Yaralı polislere ilk müdahale Kızıltepe Devlet Hastanesi`nde yapıldı.

Durumu ağır olan ve Mardin ile Diyarbakır`a sevkedilen yaralı özel harekatçı polislerden 4`ü hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren polislerin ismleri Aytaç Usta, Hasan Babacan ve Mustafa Acar,Kuddusi Arısoy..Yaralı polis ise Mardin Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken, polislerin bugün Mardin`de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderileceği belirtildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir