• DOLAR 32.538
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2490.568
  • ...
Elektrik sorunu için uzlaşı toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin merkez Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin ve Derik ilçelerinde faaliyet yürüten meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile muhtarlardan oluşan bir heyet, elektrik sorunuyla ilgili AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ile görüştü.

Heyet, sorunun çözümü için Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir rapor sunulmasını talep etti. İl Başkanı İbrahim Fide ise Başbakana çözüm önerilerinin iletilmesi için gerekli desteklerinin verileceğini ifade etti.

Fide, “Şuan yerde bir cenaze var ve her kez bir taraftan bu cenazeyi kaldırsaydı biz bu günleri görmeyecektik. Biz bu konuda her zaman çiftçinin yanındayız. Bu raporları da ilgili yerlere randevu konusunda bize bir şey düşüyorsa hatta sizinle gelmeye kadar ne gerekiyorsa biz varız ve biz bu Mardin’in, bu bölgenin çiftçinin bu badireden çıkmasını istiyoruz. Bu konu da çiftçinin yararı ve menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.
 

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Ali Dündar da “TEDAŞ’ı bir yana bırakarak hükümetimizden bir enerji desteği isteyeceğiz." dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir