• DOLAR 32.593
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2508.834
  • ...
Nizip kaymakamından  veda ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine atanan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz,  veda ziyaretleri kapsamında  Nizip Ticaret Odasını  ziyaret  etti.


Ziyareti  sırasında meslek hayatında en uzun görev yaptığı ilçenin  Nizip olduğunu belirten Karadeniz, “Daha önceki görev yaptığım yerlerde en uzun süre dört yıldı. Ancak Nizip’te beş yıldan itibaren görev yapmaktaydım. Bu beş yıl içerisinde hayatımın en güzel yılları burada oldu. İstanbul’a yolu düşen tüm Nizip’li iş adamlarına her zaman kapım açık. Sizler görev değişikliği yapabilir hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz, ama Nizip her zaman benim için Nizip kalacaktır. Sizlere ve Nizip Ticaret Odası’na Nizip Kaymakamlığı’na vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


Ziyarette konuşan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt  ise, “ Kaymakamımız Yaşar Karadeniz görev süresini Nizip’te doldurup güzel ülkemizin bir başka ilçesinde göreve devam edecektir. Kaymakamımız ile beraber benim  de Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak beş yıldan fazla bir süre içerisinde çok önemli çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarda hep proje sunan, önümüzü açan ve zorlaştırmayan, kolaylaştıran bir kaymakam olarak çok önemli katkılar yapmıştır. İlçemizin bir fahri hemşerisi gibi görev yaparak şimdi ise bir başka yerde bir abimiz, kardeşimiz olarak hizmetlerine devam edecektir. Bizler  de bundan sonra hem duacınız hem de destekçiniz olarak yanınızda olacağız.  Yapılan çalışmalar içerisinde Nizip Çalıştayı, Nizip için çok önemli bir adım olmuştur. İlçemizin ufkunu açarak yeni projelere imza atmamız sağlanmıştır. Size bundan sonraki görevinizde ve özel hayatınızda Nizip Ticaret Odası sanayicileri, tüccarları ve iş adamları adına başarılar diler, yapmış olduğunuz veda ziyareti için teşekkür ederim.” dedi.


Ziyaret hakkında konuşan Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ise, ” Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ilçemizde yapmış olduğu başarılı işlere inşallah yeni görev yerinde de devam edecektir. İlçemizde beş yılı aşkın bir süre birlikte çalıştık bundan dolayı hüzünlüyüz. Bundan sonraki yapacağımız projelerimizde de kendisinden destek isteyeceğiz. Nizip’te çeşitli konularda uzun süre çalışma imkanımız oldu. Hep birlikte başarılı işlere imza attık. Ben kaymakamımıza bundan sonraki görev yerinde başarılarının devamını dilerim.” dedi.


Gerçekleşen ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de hazır  bulundu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir