• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bazı caddelerde U ve sola dönüşler yasaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Kent merkezindeki trafik problemlerinin çözümü adına 9 Eylül tarihinde UKOME Komisyonu tarafından alınan karara istinaden raylı sistem güzergâhındaki dört kavşakta bazı düzenlemeler yapıldı.

Raylı sistem güzergahındaki Emniyet, Valilik önü, Maliye (Stadyum) ve Müze önü kavşaklarında 13 Eylül Cumartesi sabah saat 07.00 itibariyle sola dönüş ve U dönüşü yasakları getirilecek. Tramvay, bu kavşaklarda lastik tekerlekli araç trafiğine göre hareket edecek.

UKOME kararına göre; Emniyet Kavşağında, Valilik Önü Kavşağı gelişi U dönüş yasağı uygulaması, Valilik önü kavşağında, Emniyet kavşağı gelişi U dönüş yasağı uygulaması, Maliye Kavşağında (Stadyum Kavşağı) bütün yönlerde U dönüş yasağı uygulaması, Müze Önü Kavşağında ise Fuar Kavşağı (Gar) gelişi U dönüş yasağı ve Maliye Kavşağı gelişinde  ise sola dönüş yasağı uygulaması yapılacağı belirtildi.

Her ne kadar Gaziantep büyükşehir belediyesi trafiği rahatlama adına yeni uygulamalar başlatsa da Gaziantepliler, Gazi Muhtar Paşa ve Sigorta kavşağında sola dönüşlerin yasaklanmasının doğru bir karar olmadığını ve bu yöndeki karara anlam veremediklerini belirttiler.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir