• DOLAR 32.551
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2490.31
  • ...

VAN - Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan '5. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' ile birlikte eş zamanlı düzenlenen '1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları Fuarı'nı dolaşan Saadet Partililer stantları tek tek dolaştı.

Katılımcılarla birlikte stantları dolaşarak firmaların fuarla ilgili görüşlerini dinleyen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan,  Van’da bu tür fuarların açılmasının çok faydalı bir girişim olduğunu söyledi.

Fuara katılan tüm firmaları katılımlarından dolayı kutlayan İlhan, “Stantları gezdiklerinde katılımcı firmaların ziyaretçi sayısından şikâyetçi olduklarını gördük, oysa ilimiz için çok büyük önem arz eden bu fuarları Van'ın tüm kesimlerinin ve herkesin bu fuara sahip çıkması gerektiğini  düşünüyoruz. Bu fuarların Van halkı tarafından sahiplenmesi ilimize yatırım yapmayı düşünen kişi veya kuruluşlara da bir cesaret vermiş olur ve ilimizin en büyük sorunu olan işsizliğe de çare olacak adımlarda bu yollarla sağlanmış olur.” dedi. (Cihad Coşar – İLKHA)