• DOLAR 32.56
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2418.497
  • ...
Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde eski hal pazarı çevresinde bulunan iş yerlerinin yıkımı için gerekli tüm işlemler tamamlandı.

Cumhuriyet Caddesinde 40’a yakın iş yeriyle anlaşmaya varan Büyükşehir Belediyesinin, 15 Ağustos Pazartesi günü iş yerlerinin yıkımına başlayacağı açıklandı. Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle şehri yeni bir imaja kavuşturmayı hedefliyor.

Cumhuriyet Caddesi’nde yıkımı başlatılacak olan iş yerlerinin sahipleri bilgilendirilerek, iş yerlerini boşaltmayanların yıkım gününe kadar iş yerlerini boşaltmaları konusunda uyarı yapan Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, yıkım esnasında herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için Zabıta Daire Başkanlığıyla tüm görüşmelerin yapıldığını ve bölgenin güvenliği ve yıkım çalışmaları için gerekli tüm yazışmaların yapıldığını belirtti.

Yıkımı yapılacak olan iş yerlerinin sahiplerinin mağduriyet yaşanmaması için TOKİ  ile protokol imzaladıkları ifade edildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir