• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 04 Ekim 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Öğrenciler Denizle Buluşacak
Avrupa Sualtı Görüntüleme Festivali (EUIFA) derneği çatısı altında düzenlenen ve alanında dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali`ne Bingöl`den deniz görmemiş 6 öğrenci katılacak.

Bingöl Olay Gazetesi: Genç`te Uyuşturucu Operasyonu
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 550 gram toz esrar maddesi ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre; Genç üzerinden esrar maddesi sevkiyatı yapılacağı ihbarı alan Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kültür Caddesi`nde yol kontrolü yaptı. Yapılan kontrollerde durdurulan bir araç içinde yapılan aramalarda, gizlenmiş halde 550 gr toz esrar maddesi ele geçirildi.

Bingölün Sesi Gazetesi: Vali, Şube Müdürlerini Görevden Aldı
Bingöl İl Özel İdaresi`nde görev yapan bazı şube müdürlerinin Vali Mustafa Hakan Güvençer tarafından görevden alındığı öğrenildi.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Özel İdaresi`ne bağlı yatırım şubelerinde görevli şube müdürlerini görevden alarak, yerlerine yeni isimler atadı.

Şube müdürlerinin görevden alınması ile ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmazken, görevden alınan şube müdürlerinin yerine mühendislerin görevlendirildiği öğrenildi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: KOSGEB`den KOBİ`lere Ciddi Destekler
KOBİ destekleri sürüyor. Bingöl`de son 3 ayda 20`yi aşkın projenin kabul edildiğini vurgulayan Karaarslan, bu destek sürecinde 200`ü aşkın istihdam, 4 milyon TL`lik yatırımların gerçekleşeceğini vurguladı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Harabeye Dönen Evde Yaşam Mücadelesi
Bingöl`ün Genç İlçesinde harabe bir evde oturan ve çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Muhsine Kaçik, yetkililerden yardım bekliyor.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir