• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
Batı Şeria`da bir Filistinli daha şehid edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist katil israil askerlerinin Batı Şeria`daki El-Emari Mülteci Kampı`na düzenlediği baskında Filistinli İsa El-Katari`nin (22) öldürüldüğü bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, siyonist katil israil askerleri Ramallah`taki El-Emari Mülteci Kampı`na baskın düzenledi. Baskına tepki gösteren Filistinlilerle askerler arasında arbede yaşandığı ve askerlerin gerçek mermi kullandığı belirtilirken, olaylarda İsa el-Katari`nin hayatını kaybettiği, Ala Cenayta`nın da gözaltına alındığı ifade edildi.

AA muhabirine konuşan Ramallah Tıp Kompleksi Müdürü Ahmed el-Beytavi, düzenlenen baskında siyonist katil israil askerleri tarafından gerçek mermiyle kalbinden vurulan Katari`nin ölü olarak hastaneye getirildiğini kaydetti.

12 Haziran`da 3 Yahudi yerleşimcinin kaybolmasının ardından Batı Şeria`da öldürülen Filistinli sayısı 40`a yükselirken, aralarında milletvekilleri ve Filistin Meclis Başkanı Aziz Duveyk`in de bulunan yaklaşık bin Filistinli de siyonist katil israil güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Batı Şeria`da 12 Haziran`da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz`da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü.
Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir