• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...

BATMAN - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinatörlüğünde, Avrupa Birliği destekli, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) işbirliğiyle 15 büyüme merkezinde uygulanmakta olan KOBİ İşveren ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi(KUYAP) kapsamında Siirtli genç iş adamalarına eğitim verildi.

BATSO konferans salonunda gerçekleşen eğitimde, bölge firmalarına orta ve uzun vadede rekabetçi güçlerini artıracak, değişen ekonomik şartlara uyum yeteneği kazandıracak teknik destek alt yapısını geliştirmeye yönelik, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda, İnsan Kaynakları Yönetimi, Ekonomik Değer Zinciri Analizi, Dışsal Ekonomik Çevre ve SWOT Analizi, İş Planı, Strateji Tasarımı, Pazarlama, İnovasyon, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları gibi konu başlıklarından eğitimler verildi.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikalarını dağıtan BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, bu eğitimlerin, hızla değişen rekabet koşullarına firmaların uyum sağlamalarını ve küresel rekabette yer almalarını kolaylaştıracağını, bu eğitimlerin devam edeceğini kaydetti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)