• DOLAR 32.603
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2493.706
  • ...
Minikler için ilk ders zili çaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman İli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı uyum sürecinden geçirilecek minik öğrencileri ziyaret etti. Zübeyde Hanım ve Bağlar İlkokulu ile 23 Nisan Anaokulunu ziyaret eden Çelik, okula başlayan minik öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette konuşan Çelik, “Okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerinin, okul kaygılarını gidermek ve okul ortamını sevdirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı uyum programı çerçevesinde minik öğrencilerimiz bu gün okula başladılar.  2014-2015 Eğitim-Öğretim sezonunun öğrencilerimiz velilerimiz ve eğitimcilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Okullarda sınıfları gezen Çelik, daha sonra öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Çelik’in okul ziyaretlerine Şube Müdürleri Mehmet Işık ve Abdulvahap Hınç eşlik ettiler.

Bugün Batman il genelinde anaokulu ve 1. sınıf olmak üzere, 21 bin minik öğrenci için zil çaldı. Bir hafta sürecek uyum sürecinde okula gelen öğrenciler, sınıflarını, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarını tanımaları ve okula alışmaları hedefleniyor. Uyum eğitimi 12 Eylül’de sona erecek. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir