• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
Bursa Umut Kervanından 41 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, Ağustos ayı faaliyet raporunu açıkladı. Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel Sekreteri Fettullah Özsoy, Ağustos ayında 41 aileye 5 bin 427 TL değerinde yardımda bulunduklarını söyledi.

Ağustos ayında da faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Özsoy, 34 aileye 2 bin 847 TL değerinde gıda, 4 aileye bin 780 TL değerinde nakdi, 3 aileye 800 TL değerinde ev eşyası olmak üzere, toplamda 41 aileye 5 bin 427 TL değerinde yardımda bulunduklarını kaydetti.

Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür eden Özsoy, kurban bayramının yaklaştığını belirterek Bursa’da evine kurban eti girmeyen yoksul aile kalmaması için çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Bu hedeflerine ulaşabilmek için Bursalı esnaf ve hayırseverlerden destek beklediklerini belirten Özsoy, yapılan yardımların toplanması ve dağıtımında çalışan tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. (Sezer Özer-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir