• DOLAR 32.596
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2521.476
  • ...
İHO Ebrar Kurban gündemiyle toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AMSTERDAM- Merkezi Hollanda’da bulunan uluslar arası yardım kuruluşu IHO Ebrar ‘Kurban 2014’ gündemiyle 3. istişare toplantısını Den Haag’ta gerçekleştirdi. Toplantı da Hollanda, Belçika, İngiltere ve Fransa temsilcileri de hazır bulundu.

Dr. Abdurrahman Alpsoy’un başkanlığında yapılan toplantının ana gündemini 2014 kurban kampanyası oluştururken, bölge temsilcileri kumbara, kardeş aile ve acil yardım kampanyaları ile ilgili bilgi verdi.

Hedeflerinim daha çok mazlum ve mağdura ulaşmak için  bu yıl sadece Hollanda için Bin  kurban toplamak olduğunu ifade eden Başkan Dr.Alpsoy, bu yılki kurban bedellerini,  Türkiye ve Filistin için 180 avro, Afrika ve Asya ülkeleri için de 80 avro olarak belirlediklerini aktardı.

Toplanan kurban bedellerini Türkiye ve Afrika’da temsilcileri tarafından dağıtılacağını belirten Dr.Alpsoy, Filistin’de dağıtılacak kurbanlar için temsilci gönderme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Toplantı sonrası İLKHA muhabirine konuşan Dr. Alpsoy, “Tüm yetkili, gönüllü ve temsilcilerimizden beklentimiz, özellikle bu son dört haftada, ellerinden gelen bütün gayreti göstermeleri, , daha çok mağdura ulaşmak için hayırseverlerden beklentimiz ise daha duyarlı olmalarıdır” dedi.

(Ali Aslan Işık-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir