• DOLAR 32.552
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2427.63
  • ...
Harabeye Dönen Evde Yaşam Mücadelesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Eşini yaklaşık bir yıl önce kaybeden ve üç çocuk annesi olan Muhsine Kaçik, ailesi ile birlikte Genç`in Cumhuriyet Mahallesi`nde bulunan harabe bir evde yaşam mücadelesi veriyor.

Üç Çocukla Yaşam Mücadelesi Veriyor
Geçen yıl kış ayında kar ve yağmur nedeniyle evin büyük bir bölümünün göçtüğünü belirten Kaçik, banyo ve mutfağın aynı odada olduğunu söyleyerek, "Evimin bir kısmı geçen seneki kış mevsiminde, kar ve yağmur nedeniyle göçtü. Kalan 1 odalık kısmının üzerine muşamba gerdik. Üç çocuğum ile birlikte evde kalmaya devam ediyoruz. Banyo ve mutfağımız aynı oda" diye konuştu.

Kış Geldi Ortada Bir Şey Yok
Daha önce yetkililerden yardım istediğini ifade eden Kaçik, "Daha önce Genç Kaymakamlığı`na ve Genç Belediyesine müracaat ettik. Bize yaklaşık altı ay önce bir proje yaptıklarını ve Ankara`ya gönderdiklerini söylediler. Kış geldi çattı ve hala ortada bir şey yok. Bu kışı nasıl geçireceğimizi bilmiyoruz" dedi.

Ailemle Mağdur Durumda Kaldım
Başbakan Erdoğan`ın ülkede, aç, açıkta ve mağdur kimsenin kalmayacağı yönünde açıklamalar yaptığını belirten Kaçik, "Ben mağdurum. Kimse benimle yeteri kadar ilgilenmiyor. Biz bu memleketin insanı değil miyiz? Yoksa Bingöl`deki yöneticiler başbakanın sözünü mü dinlemiyor? Ailemle mağdur durumda kaldım. Bize yardım eli uzatın" şeklinde konuştu.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir