• DOLAR 32.539
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2431.5
  • ...
Meteoroloji`den Son Dakika Uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uyarıda sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve ulaşımda aksama ihtimalleri sıralandı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün uyarısı şöyle:

Marmara bölgesinde görülecek yağışların; akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul`un Avrupa Yakası, Çanakkale`nin kuzeydoğu çevreleri, gece saatlerinde İstanbul il geneli, Kırklareli ile Tekirdağ`da kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege, Bolu, Eskişehir, Osmaniye, Ardahan çevreleri ile Artvin`in doğu, Hatay`ın kıyı ve Adana`nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. .

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir