• DOLAR 32.574
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2426.025
  • ...
Basın Kartı Komisyonu 3. Toplantısı Ankara’da Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Basın Kartı Komisyonunun 2014 yılı 3. Toplantısı 23-24 Eylül 2014 tarihlerinde Ankara`da yapılacak.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama ise şöyle:

Komisyona intikal ettirilecek dosyalarla ilgili iş ve işlemlerin zamanında ve doğru yürütülebilmesi için ilk inceleme İl Müdürlüklerimiz tarafından yapılacaktır. Genel Müdürlüğümüz, İl Müdürlüklerimizden yönlendirilen dosyalar üzerinden işlem yapacağından, basın mensuplarının en geç 17 Eylül 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İl Müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yönlendirilen başvurular bir sonraki Komisyona sunulmak üzere bekletilecektir.

Süreli yayınlarda çalışan basın mensuplarının çalışmalarının yayınlandığı gazete ve dergilere ilişkin örneklerin Komisyon tarafından talep edilmesi halinde öncelikle Devlet Enformasyon Sistemi (DES) baz alınacaktır. Bu nedenle, çalışanlarınca basın kartı başvurusu bulunan gazete ve dergilerin 0 312 583 61 85/61 86/61 98 nolu telefonlardan DES şifresi alarak, yayınlarını düzenli olarak sisteme yüklemeleri önem arz etmektedir.

Komisyona, bekleme süresi en geç 24 Ekim 2014 tarihinde dolan başvuru sahiplerinin başvuruları intikal ettirilecektir. Bekleme süresi bu tarihten sonra dolanların başvuruları müteakip Komisyon için değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

Basın mensuplarına saygıyla duyurulur.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü

Bu haberler de ilginizi çekebilir