• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
Dülük Tabiat Parkı`nda Bitki Cümbüşü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Dülük Tabiat Parkı, yurtdışından ithal edilen yüzlerce çeşit bitki türüyle ziyaretçilerini kendine hayran bıraktırıyor. Dülük Tabiat Parkı`nı ziyarete gelen vatandaşlar, eşsiz manzaraya doyamadıklarını belirtiyorlar.

Yurt dışından ithal olarak Dülük Tabiat Parkı`na getirilen, yüzlerce çeşit bitki türleri, tabiat parkında yetiştirilerek, konuklarına görsel bir güzellik ve çeşitlilik sunuyor. Dülük Tabiat Parkı, yerli ve yabancı tüm konukların büyük ilgisini çekerken, ziyaretçilerin daha önce görmediği bitkileri bir arada görmesine imkân sağlıyor.

Tabiat Parkını ziyarete gelen vatandaşlar, atmosferi ve çeşitli bitki türlerini çok beğendiklerini dile getirerek, “Burası gerçekten harika bir yer, biz İstanbul`dan geliyoruz. Böyle görkemli ve güzel atmosfer nerdeyse hiçbir yerde görmedik. Hem biyolojik gölet ve şelale hem de yüzlerce çeşit bitki türleri, burada bir araya getirilmiş. İnsanın huzur bulacağı bir yer. Önceleri Dülük Tabiat Parkı bakımsızlıkla kaderine terk edilmişti. Şimdi gördüğüm kadarıyla, Dülük Tabiat Parkı adeta bir doğa parkı haline getirilmiş. İçerisindeki yüzlerce çeşit bitki türleriyle de Dülük Tabiat Parkı`na farklı bir hava katmış.” dediler.  

(İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir