• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Metro'daki arıza isyan ettirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi olan BURULAŞ’a bağlı BURSARAY tramvayı, dün akşam saatlerinde arıza yaptı.

Aktarmalı olarak sefer yapan ve doğu etabı olarak bilinen Gürsu - Kestel istikametleri yönüne yolcu taşıyan tramvayın Mimar Sinan istasyonunda arıza yapması sonucu yüzlerce kişi Arabayatağı metro istasyonunda mahsur kaldı. Arızanın uzun sürmesine rağmen herhangi bir duyurunun yapılmaması ve yönlendirmenin olmaması tramvayın gelmesini bekleyen yüzlerce kişiyi isyan ettirdi.

Akşam saatlerinde iş dönüşü evlerine gitmek için 45 dakika boyunca tramvayın gelmesini bekleyen öfkeli kalabalık, metro yetkililerinden birini görünce durumu kendisine sordu. Tartışmaya dönüşen konuşmada zaman zaman büyük bağrışmalar oldu.

Vatandaşlardan Cevat Karabudak, 45 dakikadır metronun gelmediğini, buna rağmen ne bir açıklama ne de bir yönlendirmenin yapıldığını söyledi. Bekleyen yüzlerce vatandaşın mağdur edildiğini metro yetkilisine anlatmaya çalışan Karabudak, arıza yapan tren yerine başka bir alternatifin olması gerektiğini savundu.

Saatleri bulan bekleyişten sonra trenin gelmesinden ümidini kesen vatandaşlar, kendi imkanlarıyla otobüs ve dolmuşlarla evlerine döndü. (Zeki Aras-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir