• DOLAR 32.495
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2434.01
  • ...
8 aracı yakan şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konya`da gece 8 aracı yaktığı ileri sürülen bir şüpheli gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde, şüphelinin ifadesinde alkollü olduğu için araç yaktığını öne sürdüğü öğrenildi.

Konya`da önceki gece 8 aracın kundaklanması olayıyla ilgili bir kişi güvenlik kamerasına takıldı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Selçuklu Hazım Uluşahin İlköğretim Okulu önünde park halindeki 8 aracın ateşe verilmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Olayın meydana geldiği apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, bir kişiyi yakın takibe aldı. İsminin H.S. (28) olduğunu belirleyen polis, şüpheliyi evinde gözaltına aldı.

Polisteki ilk ifadesinde suçunu kabul eden şüpheli, olay gecesi alkollü olduğunu ve bu yüzden araçları ateşe verdiğini iddia etti. H.S.`nin 16 Eylül`de Selçuklu ilçesinde kundaklanan iki aracı da kendisinin yaktığını itiraf ettiği öğrenildi.

Önceki gece merkez Selçuklu ilçesi Medrese Mahallesi`ndeki Hazım Uluşahin İlköğretim Okulu önünde park halinde 8 araç yakılmış, 6`sı tamamen kullanılamaz hale gelmiş, iki otomobilde de maddi hasar oluşmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir