• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Bursa'da ölüme ramak kala…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Gökdere Metro İstasyonunda biranda rayların üzerine atlayan adam, makinistin dikkati ve ani freni sayesinde ölümden kurtuldu. Olay anı BURULAŞ’a bağlı Bursaray'ın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün 12.00 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesindeki Bursaray’ın Gökdere İstasyonu'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; ismi öğrenilemeyen 50 yaşlarındaki bir kişi, tramvayın 50 kilometre hızla geldiği sırada aniden rayların üzerine atladı. Gövdesini kurtaran ancak iki ayağı raylar üzerinde kalan kişiyi fark eden 12 yıllık makinist Atilla Poyraz, acil fren butonuna bastı. 50 kilometre hızla geldiği bildirilen tramvay, düşen kişinin ayaklarının önünde ancak durabildi. İstasyonda bekleyenler ve tramvay görevlileri hemen yardıma koştu.

Yaralanmadan büyük bir kazadan kurtulan kişi, başı döndüğü için rayların üzerine düştüğünü söyledi. Makinistin dikkati sayesinde ölümden dönen vatandaş, hastaneye kaldırıldı.

Olay anı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi olan BURULAŞ’a bağlı Bursaray'ın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Öte yandan makinistin dikkatli ve ani refleksi büyük takdir topladı. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir