• DOLAR 32.388
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2326.709
  • ...
Ağrı Şehir Hastanesi kış mevsiminde de devam edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - AK Parti Ağrı Milletvekili, Ekrem Çelebi,  Ağrı Merkez'de yapımı devam eden Şehir Hastanesinin, kış mevsiminde devam edeceğini ve 2015 yılına yetiştirilmeye çalışılacağını söyledi.

Uzun süre yüklenici firmalar tarafından kaynaklanan problemlerle inşası zaman zaman durmak zorunda kalan Şehir Hastanesinin takipçisi olduğunu söyleyen Çelebi, "Şu anda hastanenin inşaatında 300 kişi çalışıyor. Hastanenin Kaba inşaatı yüzde 60 düzeylerinde tamamlandı. Hastanede özel imalat birçok alan bulunuyor. Ekipler halinde yapılan çalışmalarda binanın betonarme işleri ile Gazbeton işleri yapılıyor. Binanın kaba inşaatının 15 Kasım tarihinde bitirilmesi hedefleniyor." dedi.

Zamandan kazanmak için kış mevsiminde de çalışılacağını söyleyen Çelebi, "Kaba inşaat bittikten sonra binaya ait elektrik ve mekanik imalatlar kış mevsiminde yapılarak zamandan kazanılmaya çalışılacak. 16 bloktan meydana gelen binada şu ana kadar 7 bloğun betonarme işi tamamlandı. 4 blok ise yüzde 70 civarlarında tamamlanmış durumda. Kalan 5 blok için imalat hazırlıkları ile binanın tamamının cephe ve çatı işlerinin projelendirme çalışmaları hızla devam ediyor." ifadelerini kullandı. (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir