• DOLAR 32.537
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2438.292
  • ...
Umut Der`den Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Umut Der Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği (Umut Der Gıda Bankası), fakir öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Yaklaşık 131 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını gideren dernek, eğitime katkıda bulundu.

Umut Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın, kırtasiye yardımları ile ilgili yaptığı açıklamada, "2011-2012 eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber Umut Der olarak hem velilerimize hem de eğitime katkı sağlamak için, elimizden gelen desteği sunmayı kararlaştırdık. Muhtaç ailelerden belirlediğimiz 131 öğrencinin sınıflarına göre tüm kırtasiye malzemelerini ve okul kıyafetlerini karşıladık. Dağıtılan yardım miktarı 4 bin 600 TL`dir" dedi.

Kırtasiye yardımlarının, öğrencilerin aileleri ile beraber Umut Der Gıda bankasına gelerek yardımlarını teslim ettiklerini söyleyen Günaydın söyle konuştu; "İmkânlarımız dâhilinde yardımlarımızı devam ettireceğiz. Şu ana kadar bize ulaşan bir hayırseverin vermiş olduğu kırtasiye malzemelerinin tamamını fakir ve muhtaç öğrencilere dağıttık. Eğer elimize kırtasiye yardımı ulaşırsa fakir ailelere ulaştıracağız. Bu vesile ile bizlere kırtasiye yardımında bulunan kırtasiye bayisi kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz."

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda okul ve köylere yaptığımız yardımlara devam edeceklerini belirten Günaydın, "Kenar semtlerden her hangi bir okul yönetimi ile irtibata geçerek fakir öğrencileri tespit edip, kendilerine kırtasiye malzemelerini teslim edeceğiz inşallah" İfadelerini kullandı.
Veysi Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir