• DOLAR 32.549
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2431.568
  • ...
SON DAKİKA
Hava sıcaklığı 4 derece artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Bilecik, Kütahya, Bolu, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan ile Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının; kuzey bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, diğer yerlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:
Marmara:
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzeyinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir