• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
Eğitim-Bir-Sen'in çağrısı karşılık buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şubesi, İl Dışı öğretmen atamalarının tekrarlanması gerektiği yönünde geçen ay bir çağrıda bulunmuş ve İI dışı tayin isteyen, yıllardır gitmek istedikleri şehirde bir boşluk var mı ümidiyle ihtiyaç listesine bakıp sonra da hayal kırıklığı yaşayan öğretmenlerin yapılan bu uygulama ile mağdur olacaklarının altı çizilmişti.

Bir basın açıklamasıyla İI içi yer değiştirmeden sonra İl dışı atamaların tekrarlanması gerektiği uyarısında bulunan Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Memiş, bu yayınladığı bir basın açıklamasıyla taleplerinin karşılık bulduğunu ifade etti.

Memiş, “22.07.2014 tarihinde yaptığımız basın açıklamasında “İl Dışı Öğretmen Atamaları Tekrarlanmalıdır” talebinde bulunduk. Bugün itibari ile Milli Eğitim Bakanlığı 2. il dışı atamalar için duyuru yayınladı. Öğretmenlerin isteğe bağlı il dışı yer değiştirme başvuruları 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında alınacaktır.” Müjdesini il dışı atamalar ile ilgili olarak haber bekleyen öğretmenlerle paylaştı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir