• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2296.814
  • ...
Tayini çıkan müdürlere veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne atanırken, Bölge Müdür Yardımcısı Casim Yarar ve Şube Müdürü Süleyman Demirkıran ise Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

Bir otelde düzenlenen veda yemeğine Van, Hakkâri, Muş ve Bitlis illerinden Tapu ve Kadastro ilçe müdürlerinin yanı sıra personeller katıldı.

Bölge Müdür Yardımcısı Casim Yarar ve Şube Müdürü Süleyman Demirkıran’ın konuşmasından sonra söz alan Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan personellerden helallik istedi.

Her başlangıcın bir sonu olduğunu söyleyen Kılıç, “2011 yılının 1. ayında Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladık. Yaklaşık 4 yıldır beraberiz. Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü 2 hizmet yönü var. Biri Tapu diğeri ise kadastro, tabi Van kadastro yönüyle Türkiye ortalamasının biraz gerisinde olduğunun hepimiz farkındayız. Biz geldiğimiz zaman bu oran ortalama yüzde 86’dıydı. Türkiye ortalaması ise yüzde 96-97’lerdeydi. Tabi Türkiye’de şuanda kadastro oranı yüzde 99’u ulaştı. Bu geçen süre içerisinde bu oranı yüzde 98’e ulaştırdık. Bu da Türkiye ortalamasını yakaladık anlamına geliyor. Malum yöresel sebeplerden dolayı ve bizden kaynaklanmayan bir takım sebeplerden dolayı kadastro yapım imkanı olmadığından dolayı maalesef mevcut projelerden sonra belli bir süre sonra bu da bitmiş sayılacak.” dedi.

Daha sonra Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Bölge Müdür Yardımcısı Casim Yarar ve Şube Müdürü Süleyman Demirkıran’a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.  (Hacı Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir