• DOLAR 32.367
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2325.254
  • ...
UMKE felçli gence yardım eli uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Küçük yaşta yapılan iğne sonucu sol ayağının felç olduğunu ileri süren ve kemik erimesi olan Hakan Yasavur’un (25) için yapılan haber üzerine harekete geçen UMKE ekipleri genç için seferber oldu.

Yapılan destek çağrısı üzerine İl Sağlık Müdürlüğü ve UMKE ekipleri, 25 Hakan Yasavur için harekete geçti. Yasavur ailesini ziyaret eden ekipler, Yasavur’un muayenesini yaptıktan sonra tedavisi için gerekli raporları tutarak Van İl Sağlık Müdürlüğüne verdi.

“Yanlış bir enjeksiyon sonucu çift taraflı felç olayı gelişmiş”
Yasavur’un muayenesini yapan ve gerekli raporları inceleyen Paramedik Sinan Şahin, “Hastamız Hakan Yasavur daha 1 yaşındayken sağlıkçı olmayanlar tarafından yapılan yanlış bir enjeksiyon sonucu çift taraflı paraplej dediğimiz yani felç olayı gelişmiş. Bu hastanın durumu basına yansımıştı, bizde İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ekipleri olarak müdürlüğümüzün talimatları gereği buraya gelip hastamızı muayene ettik. Hastanın biran önce tedavi edilmesi gerekiyor. Gerek fizik tedavi ve gerekse diğer branşlar tarafından tedavi edilmesi gerekiyor. Bunun dolayı gerekli tedavilerin yapılması için bizler raporlarımızı hazırlayacağız. Umarız hasta düzelir.” şeklinde konuştu.

UMKE ekipleri daha sonra Van İl Sağlık Müdürlüğü’ne geçerek burada gerekli raporları müdürlüğe sundu. (Hacı Yılmaz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir