• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Mersin Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- 1 Ekim Cumartesi Mersin`de yayımlanan bazı yerel gazetelerin haber başlıkları şöyle:
BU GÜN MERSİN "Mersin Akdeniz`de belirleyici olacak"

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, herkesin kendi potansiyelinin bilinci içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, `Türkiye kısa bir sürede bölgesinde merkez olacaktır. Bu süreçte de Akdeniz çanağında Mersin, Adana ve Osmaniye belirleyici bir yöre olarak dikkati çekecek." dedi.

AKDENİZ POSTASI "Vatandaşla alay etmeyin"

Genel müdürün "zam yok" açıklamasından 2 hafta sonra elektriğe yüzde 9.5 zam yapıldı. Kaçak kayıp bedeli yüzünden dağıtım şirketine zaten tepkili olan vatandaşın iyice sinirleri bozuldu.

MERSİN HABERCİ "Yatırım için alt yapımız var"
Mersin`in ev sahipliğinde, Akdeniz İhracatçı Birlikleri`nde gerçekleşen 1. Akdeniz Sanayi Yatırımları Zirvesi`nde konuşan Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "Akdeniz Bölgesi her türlü yatırım için gerekli alt yapıya da sahip durumda. O yüzden artık harekete geçmeliyiz." dedi.

MERSİN ÖZGÜR HABER "Çukurova yatırım cenneti olacak"

Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, ülkeyi yatırım cennetine çevirecek yeni düzenlemeler peşinde olduklarını belirterek, yapacakları çalışma ve açılımlarla Çukurova bölgesini önemli bir merkez haline getireceklerini söyledi.
A. Hakim Kurt-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir