• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 01 Ekim Cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Şanlıurfa`da 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
``Yasa dışı eylemlere katıldıkları ve terör örgütünün propagandasını yaptıkları`` iddiasıyla gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi

GAP GÜNDEMİ: Caddeler Pislik İçinde

Şanlıurfa`nın en işlek caddelerinden Atatürk caddesinde kaldırım üzerine bırakılan çöpler cadde de kötü Görüntüler oluşturuyor.
Öğretmenime Dokunma
Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, öğretmenlerin teröristlerce kaçırılmasına ilişkin, ``Türkiye`nin dört bir tarafından gelerek zor koşullarda eğitim - öğretim hizmeti vermeye çalışan öğretmenlerin silah zoruyla kaçırılmaları hiçbir şekilde tarif edilemeyecek bir zulümdür.`` dedi.

İPEKYOL: `İyiliğin Kalbine Yürüyüş` Zorla Yürüyor
Uluslar arası Halil İbrahim Buluşmaları`nın 5`ncisi dün yapılan yürüyüşle başladı. Her yıl Harbi Umumi Şehitler Anıtı önünden yapılan bu yıl da bu şekilde duyurusu yapılan yürüyüş kent trafiğinin alt üst olması nedeniyle Şanlıurfa Belediyesi`nin önüne alındı. `İyiliğin Kalbine Yürüyüş` adı verilen yürüyüş Dergâh Platosunda sona erdi. Balıklıgöl`de açılış konuşmaları ile devam eden etkinlikte konuşan Vali Güvenç, "Hz. İbrahim`i anlamak Türkiye`yi anlamak demektir. İbrahim`i anlamak milletimizi anlamak; İbrahim`i` anlamak Şanlıurfa`yı anlamak demektir." dedi.

ŞANLIURFA SEMBOL: Büyük Buluşma Başladı
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde düzenlenen 5. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları , "İyiliğin Kalbine Yürüyüş " ile başladı.

ŞANLIURFA GAZETESİ: Mezat`ta Durgunluk
Kurban Bayramına sayılı günler kala Şanlıurfa Eski Hayvan Pazarında kurbanlık satışlarını sorduk. Kurbanlık satışlarının henüz hiç başlamadığını söyleyen vatandaşlar, hayvan satışlarının kötü gittiğini belirtti.
Mehmet Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir