• DOLAR 32.64
  • EURO 35.235
  • ALTIN 2502.775
  • ...
HÜDA PAR, AK Parti 1.Olağanüstü Kongresine Katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA- Türkiye`nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayip Erdoğan, bugün Genel Başkanlık görevini, Ak Parti Merkez Yönetim Kurulu`nun bir sonraki Genel Başkan olarak belirlediği Ahmet Davutoğlu`na devretti. AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi`nde Ahmet Davutoğlu, 1382 delegenin oyuyla AK Parti`nin yeni genel başkanı oldu.

Türkiye`den siyasi parti temsilcileri de kongreye ilgi gösterdi. Kongrede HÜDA PAR’ı Genel Sekreter Mehmet Yavuz ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Erdal Elibüyük,  CHP`yi Genel Sekreter Gürsel Tekin,  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Canbay ve Tacettin Çetinkaya, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren temsil etti.  Kongrede DSP ve Anavatan Partisinden de temsilciler yer aldı.

Kongreye aralarında Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Aslan, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgün, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Ayva, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun`un da bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

  (Erkan Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir