• DOLAR 32.546
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Kapkaççılar iki bayanın çantalarını kaçırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep’te akrabalarına misafirliğe giden iki bayana yaklaşan kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli kapkaççılar, bayanların çantalarını kapıp kaçtı.

Olay öğle saatlerinde Barış mahallesinde meydana geldi. Akrabalarını ziyarete giden M.P. adlı bayanın yanına yaklaşan motosikletli dört kişi, gündüz ortasında şans eseri içerisinde önemli bir şey bulunmayan çantayı kapıp kaçtılar.

Kapkaç şokunu yaşayan M.P., ailesiyle beraber polise başvurdu. Polise verdiği ifadesinde, "Yolda arkadaşımla yürüdüğüm sırada plakasını göremediğim motosikletle gelen dört kişi, sol elimdeki çantayı alıp kaçtı.” dedi.

25 Aralık karakoluna suç duyurusunda bulunduklarını belirten M.P.’nin  babası Doğan Parmaksız, “Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki, gündüz ortasında ne oldukları belirsiz motosikletli gençler, kızımın yanına kadar yaklaşarak çantalarını kapıp kaçıyorlar. Kızımın çantası çekildiği esnada yere  de düşebilirdi. Bu ülkede gündüz ortasında sokağa çıkamayacak mı çocuklarımız. Artık hırsız ve kapkaççılara yönelik ciddi önlemler alınmalıdır. Kanunlarımız caydırıcı değil. Ülkemizdeki gençliğin maalesef durumu gözler önünde. Bir an önce bu çirkin harekette bulunanların yakalanmasını istiyorum.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir