• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Ortaöğretim öğrencilerine rehberlik desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - TEOG sınavlarının ardından tercihler konusunda sıkıntı yaşayan öğrenci ve velilerine Milli Eğitim Müdürlüğü rehberlik danışma hizmeti veriyor. Aldıkları puanlara göre sistem tarafından kayıtları yapılan okul dışında, başka bir okula gitmek isteyen öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak için 2 ayrı stant açıldı.

07 Eylül 2014 tarihine kadar Rehberlik Danışma Hizmeti verecek olan, Öğrenci Tercih Danışma Merkezini veli ve öğrenciler ziyaret ederek rehberlik desteği almakta.

Tercih Danışma Merkezini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz’la birlikte ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hüseyin Yaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tercih Danışma Merkezinde Rehber öğretmen, veli ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, hiçbir öğrencimiz açıkta kalmayacak, her öğrencimiz mutlaka bir yere yerleşecek” dedi.

Her gün onlarca veli ve öğrencinin Tercih Danışma Merkezlerindeki stantları ziyaret ederek rehberlik desteği aldıklarını söyleyen Çelik, “Öğretmenevinde ve Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında kurulan Tercih Danışma Merkezlerinde 5 rehber öğretmenimiz veli ve öğrencilerimize rehberlik desteği vermekte. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir, Milli Eğitim Olarak elimizden gelen her gayreti gösterme kararlılığındayız. Burada görev alan rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tercihte bulunan tüm öğrencilerimize tercihlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir