• DOLAR 32.602
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2496.241
  • ...
Ağrılı izciler, Oltu Mahalli Kampını tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED) izcileri, Türkiye İzcilik Federasyonu Ağrı İl Temsilciliğinin öncülüğünde 20 – 25 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Oltu ilçesinin Çanak Pınar Köyü yaylasında gerçekleştirilen Mahalli Kampı başarıyla tamamladılar.

5 gün boyunca devam eden Oltu Mahalli Kampına yaklaşık 80 izci katıldı. Kampta; izci andı ve türesi, izci marşları, teknik iz ve işaretler, atıcılık, izci düğümleri, tören yürüyüşleri, izci oyunları gibi istasyonlarda, liderler eşliğinde uygulamalı olarak öğrenen izciler eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

Ağçed İzci Lideri Rubi Dursunoğlu kampla ilgili bilgi vererek,“ Başta bizlerden desteğini esirgemeyen Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve faaliyetlerimizde emek sarf eden, hizmet eden, bizi yalnız bırakmayan tüm liderlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Farklı kulüplerden gelen izcilerimiz için yaz döneminde hem güzel bir tatil imkânı oldu hem de kapalı alan eğitimlerinde öğrendiklerini uygulamak için iyi bir fırsat oldu “ dedi. (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir