• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Mazıdağı Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Hür Dava Partisi Mazıdağı ilçe başkanı A.Kadir Şani, ilçe eski başkanı A.Aziz Tuna ve Mazıdağı Eğitim DER Başkanı eğitimci Ekrem Açılan, Mazıdağı ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Zeki Atalay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Atalay'ı, önceki çalışmalardan tanıdıklarını dile getiren Açılan, Atalay'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca liyakat konusuna değinen Eğitim DER Başkanı Ekrem Açılan, bu tür mevkilerin işinin ehli olan, gerçekten hizmet edecek olan kişilere verilmesi gerektiğini söyledi.

Mardin il milli eğitim müdürlüğünde uzun süre şube müdürlüğü yaptıktan sonra Mazıdağı'na atanan Atalay, önceki görevinden dolayı ilçeyi iyi tanıdığını ifade ederek, burada yabancılık çekmeyeceğini daha iyi ve severek çalışacağını belirtti.

Mazıdağı okulları hakkında bilgi veren Atalay, Mazıdağı’nın eğitim konusunda şuan Mardin genelinde 8. sırada olduğunu Allah kısmet ederse bir yıl içerisinde bu sıralamayı 3'e çıkaracaklarını söyledi.

HÜDA-PAR ilçe başkanı Şani’nin, Mazıdağı’n eğitim konusundaki en önemli sıkıntısı nedir? Şeklindeki sorusuna, "Okulların toplu olması, bir birine yakın ama mahalle ve öğrencilere uzak olmasıdır." dedi.

Atalay, özellikle ilk hedeflerinin geçici yönetimler yüzünden oluşan boşlukları gidererek milli eğitimde kurum kültürünü oturtacağını belirtti.

Atalay son olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  (Erhan Aktumur, Süleyman Tuna - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir