• DOLAR 32.565
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.28
  • ...
Sıcaklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, yarın Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının; yurdumuzun iç kesimlerinde (İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin batısında) artacağı, güney ve iç bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar :Genellikle kuzey, Akdeniz Kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Güney Ege Kıyıları'nda kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya ile Bandırma çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir